Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مناظره های اخیر نام چند بانک مرتباً تکرار شد که از آن جمله می توان به بانک گردشگری اشاره نمود. بانک گردشگری که به عنوان اولین بانک تخصصی و خصوصی در زمینه گردشگری در ایران شناخته می شود در سال 1389 تاسیس شد. در پی صحبت های کاندیداهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری پیرامون این بانک این نوشته بر آن است تا به بررسی سرگذشت این بانک بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تابناک اقتصادی، در آخرین مناظره کاندیداهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری که پیرامون موضوعات اقتصادی بود نام چند بانک از جمله بانک گردشگری چندین و چند بار آورده شد. زمزمه های تاسیس این بانک در دولت نهم به گوش رسید. زمانی که اسفندیار رحیم مشایی رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود. رحیم مشایی در مصاحبه ای در مورخه 2 مرداد 1387 گفت: نخستین بانک خصوصی گردشگری ایران با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی تاسیس خواهد شد. به گزارش مهر، اسفندیار رحیم مشایی در نشست خود با مدیران بانک ‌های خصوصی کشور که به امضا تفاهم ‌نامه‌ ای منجر شد، ضمن بیان این مطلب گفت: نخستین بانک گردشگری ایران که برای تاسیس آن 13 گروه سرمایه‌ گذاری به تفاهم رسیده‌ اند با همکاری بانک مرکزی تاسیس می‌ شود. وی ادامه داد: در مرحله نخست تاسیس این بانک پیش ‌بینی شده است که به طور مستقیم 60 درصد سهام توسط بخش خصوصی، 10 درصد به صورت عمومی و 30 درصد از پذیره نویسی و عرضه سهام به مردم، تامین می ‌شود و سهم دولت در این بانک صفر است.
اسفندیار رحیم مشایی چند ماه بعد از اولین مصاحبه خود پیرامون تاسیس بانک گردشگری، یعنی در 15 آبان ماه 1387 خبر از موافقت محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی با تاسیس بانک گردشگری را داد و عنوان نمود که پذیره نویسی این بانک به زودی آغاز می شود.
سهام بانک در 2 آذر ماه 1389 در شعب بانک پارسیان و شبکه کارگزاری شرکت فرابورس آغاز به واگذاری شد. در نخستین ساعات عرضه سهام بانک گردشگری تمامی 800 میلیارد ریال سهام عرضه شده به فروش رسید. این بانک در تاریخ 08/10/1389 به ثبت رسید و در تاریخ 30/10/1389 مجوز فعالیت خود را از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اخذ نمود. شعاری که این بانک برای خود برگزید شعار "فراتر از مرزها" بود.
سرمایه اولیه این بانک مبلغ ٢٠٠٠ میلیارد ریال بود و در مجمع عمومی فوق العاده، افزایش سرمایه بانک به ٤٠٠٠ میلیارد ریال تصویب شد، اما بر اساس پیشنهاد هیات مدیره بانک و با موافقت سهامداران بانک در مجمع عمومی فوق العاده در تاریخ 22/12/1389 افزایش سرمایه بانک به ٦٠٠٠ میلیارد ریال با تفویض اختیار به هیات مدیره به تصویب رسید.
از نکات شایان ذکر در مورد بانک گردشگری این است که پس از رو شدن فساد سه هزار میلیارد تومانی، مدیر عامل و رئیس هیات مدیره این بانک تغییر کردند. در تاریخ 22 مهر 1390 بانک مرکزی اعلام کرد که منوچهر زمانی فریز هندی به علت نداشتن صلاحیت تخصصی لازم از سمت مدیر عاملی بانک گردشگری کنار گذاشته شد و از این تاریخ به بعد ناصر سالار به عنوان مدیر عامل این بانک شناخته می شود. همچنین در همین تاریخ مهدی جهانگیری کوهشاهی نیز از ریاست هیات مدیره بانک گردشگری کنار گذاشته شد.
در حال حاضر مدیر عاملی این بانک بر عهده خسرو خواجه حسنی می باشد. خسرو خواجه حسنی که تا قبل از تاریخ 23 شهریور 1395 به عنوان سرپرست این بانک انجام وظیفه می کرد از سوی هیات مدیره به عنوان مدیر عامل و عضو هیات مدیره انتخاب شد. پیش از خواجه حسنی، «علی اصغر سفری» سکان هدایت بانک گردشگری را در اختیار داشت که اوایل سال گذشته (1395) از این مسئولیت استعفا داد.
با توجه به اطلاعات موجود در تارنمای بانک گردشگری این بانک در حال حاضر دارای 87 شعبه در سرتاسر کشور می باشد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۳۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، نشست معارفه با حضور استاندار بوشهر و رئیس دیوان عدالت اداری کشور برگزار و محمد چمکوری، الله‌کرم خواجه و بتول گرگین به‌عنوان اعضای شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در این استان منصوب و معرفی شدند.

استاندار بوشهر بعد از ظهر پنج شنبه در این آئین اظهار داشت: سه نفر از حقوقدانان سلیم‌النفس و با کیفیت به عنوان عضو شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در استان معرفی شده‌اند و امیدوارم در این مسیر به توفیقات مورد نظر برسند.

احمد محمدی زاده افزود: قانون اساسی مظهر اهداف انقلاب اسلامی است و اجرای دقیق آن موجبات اعتلای نظام می‌شود.

وی اضافه کرد: اجرای صحیح قانون اساسی، درمان برخی مشکلات جامعه است و باید اساساً کارها بر معیار قانون اساسی انجام شود.

این شبکه برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شده و در حکم انتصاب اعضای شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در استان بوشهر که از سوی معاون قانون اساسی معاون حقوقی رئیس جمهور و دبیر هیئت پیگیری اجرای قانون اساسی صادر شده، آمده است:

در راستای مردمی‌سازی پیگیری اجرای قانون اساسی موضوع ماده یکم دستورالعمل نحو اعمال مسئولیت رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی ابلاغی سوم مرداد ۱۴۰۱ رئیس جمهور و به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی در حوزه اجرای میثاق ملی (قانون اساسی) موضوع ماده هشتم دستورالعمل فوق‌الذکر و با لحاظ ماده دوم شیوه تشکیل و فعالیت‌های شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در کشور به موجب این حکم محمد چمکوری، الله‌کرم خواجه و بتول گرگین به‌عنوان عضو شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در استان بوشهر منصوب می‌شوید.

کد خبر 6095243

دیگر خبرها

  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • پست برکناری خطیر در کانال استقلال، منتشر و پاک شد!
  • خبر رسمی برکناری خطیر از مدیرعاملی استقلال
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • کودتای ۵۰ میلیاردی در استقلال | دلیل برکناری خطیر از مدیرعاملی مشخص شد
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • دولت با کسی تعارف ندارد